Armbågsband för tennisarmbåge | 303CD - XL

479 kr
I lager    Sponsrad länk

TEYDER 303CD armbågsband för tennisarmbågsbåge

Stabiliserar och lindrar armbågen.
Välägnad till tennisarmbåge eller golfarmbåge.
Kan även användas för andra överbelastningsskador i armbågen.
Minskar smärta från kompression runt armbågsleden.

Produktinformation

Vävd med ® fibrer som är hudvänliga och andningsbara.
Insydda silikonkuddar, som absorberar stötar och vibrationer från slag. Till exempel slag med tennisracket, golfklubban, hammaren eller liknande.
Bra passform och hög slitkomfort.
Lätt att bära under kläderna
Kan användas på båda armarna.
Designad och producerad i Spanien.

Detta armbågsband från TEYDER hjälper till med sensmärta, såsom den så kallade tennisarmbågen eller golfarmbågen. Armbågsbandet hjälper även till med liknande irritation av muskler och senor, eller inflammationer och överbelastning av underarmsmusklerna. Detta armbågsband ger en behaglig mekanisk lindring av senfästet till armbågen med hjälp av kompressionen. Dessutom absorberas vibrationer från armen pga. de insydda silikonkuddarna, vilket även minskar smärtan. De ger ett smärtlindrande tryck på de drabbade musklerna, vilket kommer att lindra de irriterade senanslutningarna. Det gör dem mindre smärtsamma. Det ventilerande och hudvänliga tyget anpassar sig till alla kroppsrörelser och sitter nära hela armbågen.

Se även modell 150XT från LP Support här.
Om TEYDER
TEYDER är en spansk tillverkare som har innoverat utan begränsningar i 30 år. Idag erbjuder TEYDER ett modernt och brett utbud av produkter med teknisk ortopedi, idrottsmedicin och rörlighetshjälpmedel. En funktionell produktlinje tillverkad med de bästa materialen och garantierna. Deras produkter följer strikt alla tillverkningsprocesser och är utformade uteslutande för att ge alla sina kunder den mest avancerade designen. Samt maximal komfort och anpassningsförmåga för att direkt bidra till att förbättra våra användares välbefinnande. För tillverkning av bandage och supportprodukter har TEYDER alla nödvändiga maskiner, och de investerar kontinuerligt i ny teknik som gör det möjligt för dem att förbättra sina processer. Deras filosofi är att erbjuda innovativa produkter i hög kvalitet.

303CD armbågskuddar för tennis armbågsbåge finns även på TEYDER's internationella hemsida här.
Lämplig för följande sporter
Alla sporter beroende på skada – tennis, golf, volleyboll, basket osv.
Innehåll i paketet

1 teyder 303CD armbågsplatta för tennis armbågsbåge i färg grå och blå

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandet med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandet. Om du tvättar bandet utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även detta kan skada produkten.

Armbågsband för tennisarmbåge | 303CD - XL säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…