Aurora Optimal Drinks

Aurora Sports Drink 500g Mango/Passionsfrukt + 4 st portionspåsar

286 kr
I lager    Sponsrad länk för Aurora Optimal

AURORA SPORTS DRINK är ett kosttillskott med smak av mango och passionsfrukt. En sportdryck som passar i alla sammanhang där man svettas mycket – för att säkerställa vätskebalansen och för att ge energi. När du dricker Aurora Sports Drink får du i dig vatten, kolhydrater, salt, vitaminer och mineraler. Innehåller sötningsmedel.
Se film >>>  Snabb energi Törstsläckande Vitamin- och mineralberikad Med dextros (glukos/druvsocker) Med elektrolyter (salter) Rekommenderad daglig dos:
En skopa (30 g) blandas med 5 dl vatten i en shaker/vattenflaska. Skopa medföljer. Innehåller burk med 500 g + 4 st portionspåsar á 30 g (mango/passionfrukt, citron/lime, äpple/päron och skogsbär). - - - 
KOLHYDRATER
Socker är ett samlingsnamn för flera olika sockerarter. Exempel på sockerarter är sackaros, glukos, fruktos, maltos, laktos och dextros. Det vanliga vita sockret kallas för sackaros och består av sockerarterna glukos och fruktos. Glukos och fruktos omsätts på olika sätt i kroppen.

Aurora Sport Drinks innehåller INTE fruktos.
Studier visar att fruktos aktiverar belöningssystemet i din hjärna, vilket kan leda till ökat sockersug. Höga nivåer av fruktos framkallar resistens mot leptin, hormonet som signalerar mättnadskänsla till hjärnan. Leptinresistens är förknippat med viktökning och fetma i kombination med en diet som innehåller mycket kalorier och fett.

Fruktos tas upp i levern där en stor del omvandlas till fett. Eftersom fruktos metaboliseras på liknande sett som alkohol, pekar forskningen på att fruktos också är beroendeframkallande. Överdrivet fruktosintag utgör hög risk att utveckla leversjukdomar samt hjärt- och kärlsjukdomar. Aurora Sport Drinks innehåller glukos (kallas även för dextros eller druvsocker), som är den effektivaste energikällan för cellerna i kroppen och
hjälper till att hålla oss vakna och alerta. Glukos är nödvändig för ett effektivt muskelarbete och ger snabbast energi vid fysisk aktivitet.

Några av fördelarna med glukos: Energiproduktion: Glukos är den primära energikällan för kroppens celler, och det hjälper till att hålla oss vakna och alerta. Hjärnfunktion: Hjärnan använder glukos som sin primära energikälla och är viktigt för hjärnfunktion och minne. Fysisk aktivitet: Viktigt för muskelfunktionen och ger energi för fysisk aktivitet. SALTER OCH MINERALER
Aurora Sports Drink innehåller natrium, kalium och magnesium. Dessa elektrolyter och denna mineral hjälper kroppen med vätskebalansen och hjälper dig att bibehålla nivåerna av dessa ämnen vid hård träning. Detta är speciellt viktigt om man svettas mycket. Aurora Sports Drink förhindrar uttorkning och ger energi!

VITAMINER
Aurora Sports Drink innehåller: Vitamin B1 (tiamin) Vitamin B2 (riboflavin) Vitamin B3 (niacin) Vitamin B5 (pantotensyra) Vitamin B6 (pyridoxin) Vitamin B7 (biotin) Vitamin B9 (folsyra) Vitamin B12 (kobalamin) Vitamin C Vitamin D3 Vitamin E VATTEN
En skopa (30 g) Aurora Sports Drink blandas med 5 dl vatten. Ca 60% av vår kroppsvikt består av vatten som är ett livsnödvändigt näringsämne. Redan vid små vätskeförluster ser man klara prestationsnedsättningar. Vätskeförlust på 2% medför negativ påverkan på skärpa, fokus, precision, strategi och på din maximala syreupptagningsförmåga.

Aurora Optimal Drinks är ett av våra märken som säljs direkt av Aurora Optimal.

Läs mer…