Aurora Optimal Health

Aurora Adapt Performance & Recovery

290 kr
I lager    Sponsrad länk för Aurora Optimal

AURORA ADAPT PERFORMANCE & RECOVERY är ett kosttillskott
med B-vitaminer och växtextrakt som riktar sig till dig som vill förbättra din prestation samt få en snabbare återhämtning. Detta kosttillskott kan intas i förebyggande syfte, före träning och tävling, inför ett viktigt möte eller om du känner dig orkeslös och behöver extra energi.
Se film >>>  Prestation  Återhämtning  Stöd under stress Uthållighet  Vegansk Adapt S patent Aurora Adapt Performance & Recovery har en snabbverkande effekt.
Du märker skillnad redan efter cirka en timme. – – – I vårt vardagsliv påverkas vi ständigt av olika former av stress. Det kan vara i vårt jobb, när vi tränar eller tävlar, äter felaktig mat, sover för lite, utsätts för olika fysiska påfrestningar i form av t.ex. värme eller kyla och inte minst biologisk påverkan i form av olika sjukdomar eller åldrande.
För mycket stress kan i längden ge upphov till skador. Ett dagligt intag av Aurora Adapt Performance & Recovery kan bidra att skydda din kropp, ger ökad prestationsförmåga och förbättrad återhämtning. Kosttillskottet Aurora Adapt Performance & Recovery innehåller adaptogenerna maralrot, rysk rot, rosenrot och schisandra. Adaptogeners främsta egenskap är att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv. De stimulerar vårt försvar mot den påverkan som uppstår på cellnivå, när vi utsätts för stress. Den återställande funktionen är tydlig och väldokumenterad och adaptogener intas med fördel inför fysisk eller psykisk krävande uppgifter. Med hjälp av adaptogener kan du bli ditt bästa jag. Aurora Adapt Performance & Recovery innehåller extrakt från fyra adaptogena växter: Schisandra är en växt med små röda bär som har sitt ursprung i östra Asien. Växten som även kallas för fjärilsranka, främjar kroppens anpassningsförmåga till krävande situationer. Schisandra har traditionellt använts i perioder av stress och känslor av utmattning och trötthet. Denna adaptogena växt bidrar även till fysisk och mental återhämtning, tas upp snabbt i kroppen och har en långsam nedbrytning. Maralrot är en adaptogen som växer i subalpina zoner och på alpina ängar. Den fungerar återställande för underhåll av kroppens funktioner och stimulerar mental arbetsförmåga. Rysk rot kallas även för Sibirisk Ginseng. Roten och bladen används för att skydda kroppen mot stress och trötthet. Rysk rot bidrar till adaptogen aktivitet samt hjälper till under återhämtning. Rosenrot trivs bäst i kallare klimat och växer bland annat i våra svenska fjäll. Den har en lång tradition som växtbaserat läkemedel för att minska oro, trötthet samt för att öka energi och välbefinnande. Aurora Adapt Performance & Recovery innehåller Pantotensyra (vitamin B5) som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Den exklusiva formulan är även förstärkt med B6, B2 och B1, som alla bidrar till en normal energiomsättning. Innehåller 60 vegetabiliska kapslar. Prova även Aurora Adapt Caffeine med koffein för en snabbare effekt.

Aurora Optimal Health är ett av våra märken som säljs direkt av Aurora Optimal.

Läs mer…