Aurora Optimal Health

Aurora Magnesium

210 kr
I lager    Sponsrad länk för Aurora Optimal

AURORA MAGNESIUM är ett kosttillskott med magnesiumcitrat som är viktigt för vårt immunförsvar, skelettet och för bildningen av vårt protein. Om vi tränar och/eller stressar mycket har kroppen ett högre krav och det är lättare att drabbas av näringsbrister. Tyvärr är det vanligt med dolda brister på magnesium.

Magnesium ger ökad energin och påverkar muskelfunktionen vilket ger en bättre uthållighet och prestation för dig som tränar. Magnesium har dessutom en lugnande effekt på nervsystemet, vilket kan hjälpa till vid sömnbesvär.
Se film >>> Innehåller 120 kapslar.

- - - Många känner till att om du har magnesiumbrist så kan du få muskelkramp. Kramp pga av magnesiumbrist är ett ganska sent symtom så då har man säkerligen brist i flera andra avseenden även om man inte känner av det.

Magnesium har på senare år även visat sig ha en viktig funktion (tillsammans med kalcium och D-vitamin) när det gäller att motverka osteoporos (benskörhet). Ungefär varannan kvinna och var tredje man drabbas av försvagade skelett, speciellt i övergångsåldern.
I maten hittar du magnesium framför allt i baljväxter, gröna bladgrönsaker, nötter, fullkornsprodukter, skaldjur, kött och fisk. Vi får även i oss magnesium genom dricksvattnet (framför allt i kommuner med hårt vatten).
Beroende på vilken kost du äter så är det inte säkert att du får i dig tillräckligt för att ge kroppen den rekommenderade dagliga magnesiummängden. Ett dagligt intag med Aurora Magnesium säkerställer att du har rätt nivåer. Doseringen är två kapslar per dag.

Aurora Optimal Health är ett av våra märken som säljs direkt av Aurora Optimal.

Läs mer…