Knäband | EK-1 - Small

399 kr
I lager    Sponsrad länk

ZAMST® EK-1 knäband i neopren

Stabiliserar lätt den mediala (inre) och laterala (yttre) delen av knäet, mot vridning och skada.
Kan användas som ett superlätt knäband i vardagen. Om du vill ha ett starkare knäband, titta på EK-3 och EK-5. För korsband och meniska skador rekommenderar vi till exempel att meniskskada behandlas på samma sätt som på 1980-talet. ZK-7 eller ZK-X.
Lindrar allmän knäsmärta genom kompression.

Produktinformation

Välbalanserad kombination av komfort och stöd.
Designad med supertunna insydda skenor, som ger bra stöd utan att bli klumpiga under kläderna.
Exakt passform för knäet i mjukt och ventilerande neoprenmaterial, som är skonsamt mot huden i knäskålen.
Justerbara kardborrband som kan öka eller minska kompressions- och stödnivåerna. Gör det också mycket lättare att använda än ett normalt knäband som dras över knäet.

Välbalanserad kombination av komfort och stöd, vilket rekommenderas för dig som vill ha en lätt stödnivå och god rörelsefrihet. Detta neopren knäband är perfekt för att bära under kläder, och kan därför användas i vardagen utan problem. Materialet är både mjukt och ventilerande, vilket gör det möjligt att använda knäbandet under längre tidsperioder, utan irritation. De justerbara kardborrbanden framtill ger en korrekt passform som anpassar sig till formen på knä och lår. Kompressionsnivån kan också justeras med dessa kardborrband. De insydda smala skenorna minskar belastningen på knäet, men låter samtidigt knäet böja sig och sträcka sig utan utmaningar. Ett knäband i neopren är vanligtvis en utmärkt lösning om du lider av mild knäsmärta i sport.

https://www.youtube.com/watch?v=aABA_507cTs
Så tar du på dig knäbandet
https://www.youtube.com/watch?v=SNRKZuwwCXo
Om ZAMST®
ZAMST® är ett japanskt sportbandagemärke som grundades 1993. Idag är ZAMST® det mest sålda sportbandagemärket i Japan och har stor framgång i många andra länder. Deras stora framgång kommer från deras högkvalitativa och innovativa design, som härstammar från deras medicinska bakgrund. ZAMST® ägs av NIPPON SIGMAX Co, Ltd, en japansk medicinteknisk tillverkare som har utvecklat och producerat supportprodukter i 45 år. Deras uppdrag har alltid varit att erbjuda produkter som kan hjälpa till att förebygga skador och förbättra idrottsprestationer genom att införliva kunskap och råd från läkare, idrottstränare och andra yrkesverksamma.

EK-1 knäband i neopren finns också på ZAMST® internationella hemsida här.
Lämplig för följande sporter
Alla sporter beroende på skada – fotboll, handboll, volleyboll, basket, tennis osv.
Innehåll i paketet

1 ZAMST® EK-1 knäband i neopren i svart färg
Manual (kan också laddas ner här)

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandet med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandet. Om du tvättar bandet utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (dry cleaning). Använd inte alkohol eller bensin för att tvätta produkten. Även detta kan skada produkten.
Produktmaterial

Fiber: Nylon, Elastan
Icke-fiber: Kloropren, polyuretan, akryl, nylon


Knäband | EK-1 - Small säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…