Knäskena Immobilisering | 8060 - Small

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk

Ottobock Genu Immobil 8060 knästöd för immobilisering

Immobiliserar knäleden vid 0° i böjvinkel.
Minskar instabiliteten i knäleden.
Väl lämplig för immobilisering av knäleden efter skada eller kirurgi (posttraumatisk och postoperativ), korsbandsskada och transplantationer.

Produktinformation

Sido- och medialt sidoelement med variabel fastgörning som kan anpassas individuellt till benomkretsen
Funktionella kardborrband som kan anpassas utan användning av verktyg.

Genu Immobil knäskenan immobiliserar knäleden vid rekommenderad 0° böjning. Knästöd används främst för postoperativ och posttraumatisk immobilisering av knäleden, vilket hjälper till att lindra smärta. Den kan enkelt justeras utan användning av verktyg tack vare funktionella kardborrband som helt enkelt dras åt in och ut.
Om Ottobock
I mer än 90 år har Ottobocks uppdrag varit att återställa och förbättra oberoendet för personer med rörelsehinder. Ottobock tillverkar produkter som proteser, ortopeder, hängslen och mycket mer. Deras kvalitet och avancerade teknik återspeglas tydligt i deras produktlinjer och därför har vi valt att ha Ottobock som ett vanligt varumärke i vårt sortiment här på webbshoppen.

Ottobock grundades i Tyskland 1919 av Otto Bock. Idag har Ottobock mer än 46 kontor som säljer till mer än 100 länder över hela världen. Ottobock har sitt huvudkontor i Duderstadt, Tyskland, och sysselsätter mer än 5 000 personer. Det gör Ottobock till en av de absolut största inom sitt område.

Slutligen fortsätter Ottobock att ge tillbaka till samhället och stödja olika välgörenhetsorganisationer och projekt som överensstämmer med deras uppdrag att återställa självständigheten.

Genu Immobil 8060 knäskena finns också på Ottobocks internationella hemsida här.
Innehåll i paketet

1 ottobock genu immobil 8060 knästöd i svart färg.
Manualen kan laddas ner här.

Skötsel och rengöring
Produkten måste tvättas för hand. Tvätta försiktigt och torka bandaget med hjälp av en handduk. Produkten ska torkas i skuggan. Dra åt alla remmar när du tvättar bandaget. Om du tvättar bandaget utan att stänga remmarna kan kardborrebandet försvagas. Använd inte ett järn- eller klorbaserat blekmedel.

Torktumla inte. Detta kan skada produkten. Rengör inte produkten kemiskt (kemtvätt). Tvätta inte detta bandage med ljusa föremål, eftersom färgen kan blekna eller överföras till andra material.

Produktmaterial

Aluminium, CO, PA, PP, PU skum.


Knäskena Immobilisering | 8060 - Small säljs direkt av Bandageshoppen för snabb leverans.

Läs mer…