Nordictest

Klimakterietest 10-pack

499 kr
I lager    Sponsrad länk

Med ett klimakterietest från Nordictest tar du på egen hand ett urinprov (kiss på sticka) som snabbt och säkert visar om du nått klimakteriets sista fas, postmenopaus, eller inte.
Vid ca 45 års ålder närmar sig de flesta kvinnor den fas i livet som kallas klimakteriet eller övergångsåldern. Vanliga symtom är då humörsvängningar, värmevallningar, svettningar, sömnsvårigheter, sköra slemhinnor i underlivet och urinträngningar.
Detta beror på att könshormonet östrogen i kroppen minskar gradvis. Klimakteritest från oss är mycket säkert och är dessutom CE-märkt. Testet mäter Follikelstimulerande hormon (FSH) i urin i koncentrationer från 25 mIU/ml eller högre. Dessutom har testet en tillförlitlighet 92,8%. Svensk bipacksedel medföljer i förpackningen.
Så här gör du

Sänk ner teststickan i en kopp med urin under 10-15 sekunder.
Placera därefter teststickan på en icke-absorberande plan yta. Läs sedan av resultatet efter 3 minuter. Tolka inte resultatet efter 10 minuter.

Vanliga frågor
Varför ska jag använda ett självtest? Det finns många svar på den frågan. De flesta av våra kunder upplever att våra tester har resulterat i att de äntligen fått hjälp av primärvård, när ett test indikerar för att något inte står rätt till så upplever många att de enklare får den hjälp de faktiskt har rätt till. Fota därför alltid resultatet om det är positivt och ta med till läkare.
Hur garanterar ni säkerhet/tillförlitlighet?
Genom att följa direktiven för CE-märkning. Detta betyder bl.a att vi har tillsett att manualer etc är enkla att förstå – även för de som inte har medicinsk utbildning.
Klicka här för instruktioner hur du utför ditt test

Nordictest är ett av våra märken som säljs direkt av Nordictest.

Läs mer…