Nordictest

Syfilis snabbtest 3-pack

249 kr
I lager    Sponsrad länk

Med vårt syfilis-test kan du enkelt provta dig själv smidigt och diskret i ditt hem. Du beställer ditt test som levereras till dig i ett diskret kuvert i brevlådan. I paketet finns provtagningsmaterial och instruktioner hur provtagningen ska genomföras.
Våra tester ger dig ett svar redan inom 15 minuter. Med vårt test slipper du onödiga vårdköer och kan istället lägga din tid på allt roligare saker. 
Om syfilis
Syfilis är en sexuellt överförbar sjukdom som orsakas av bakterier. Det vanligaste sättet att bli smittad är genom samlag utan kondom. Du kan även smittas genom munsex, oralsex.
Syfilis utvecklas i 3 stadier - primär, sekundär och tertiär syfilis. Inkubationstiden är ca tre veckor till tre månader till primärstadiet, sju till tio veckor till sekundärstadiet och flera år till tertiärstadiet. Vid primär syfilis kan infektionen överföras till andra via sexuell kontakt. I de senare stadierna förs smittan vidare genom blodet, vilket gör att foster kan smittas. Nordictest's syfilistest ger snabbt. Vårt test detekterar antikroppen Treponema pallidum som produceras i kroppen för att bekämpa syfilisinfektionen. Svaret har du inom några minuter.
Gonorrétest med svar inom 15 minuter
När du utfört ditt test enligt instruktionerna behöver du bara vänta 10 minuter på ditt provsvar. Våra tester är av hög kvalité med hela 99,8 procent säkerhet. Det innebär att det är lika säkert som det svar du skulle få av en läkare, men det går snabbare.
Om du har syfilis
Syfilis omfattas av smittskyddslagen, vilket innebär att du är skyldig att testa dig om du misstänker att du kan vara smittad. Syfilis klassas i Sverige som allmänfarlig sjukdom enligt smittskyddslagen. Smittspårning är därför obligatorisk. Den smittade uppmanas att avstå från samlag tills en antibiotikakur är genomförd och ett smittfritt kontrollprov finns.
Vanliga symtom
Vissa får symtom, andra kan ha infektionen utan att märka det. Vid primär syfilis uppstår ett sår, vanligen på könsorganet, runt ändöppningen eller vid munnen. Svullna lymfkörtlar i ljumsken kan också förekomma. Såren är oftast smärtfria och mellan en till två cm stora, vilket gör att de ibland kan vara svåra att upptäcka. Även om såren kan läka av sig själv efter två till åtta veckor så betyder det inte att du är infektionsfri. Du bär fortfarande på smittan och det är viktigt att du får behandling. Diagnos sker alltid av läkare.

Syfilis snabbtest 3-pack finns i kategorin 505293. Nordictest är ett av våra märken som säljs direkt av Nordictest.

Läs mer…

Kategori: 505293